Godmorgon

Godmorgon

Idag bär det av till småland och Skuggebo, bussen går klockan 9.45 från resecentrum och nu har jag änterligen packat det sista!
Sov dåligt i natt vaknade klockan 5 klockan 6 och klockan 7 innan väckarklockan ringde som den skulle klockan 8... hostat mig igenom det mesta av natten, men nu har jag ialf pratat med Linda och jag ska få sova inne ett par nätter i början så jag hoppas jag inte blir sjukare!

Snart kommer min privat taxi hoho =P.

puss


Packa packa packar...

Packa Packa Packar...

Vart en mindre bra film kväll igår eftersom att jag somnade innan filmen var slut som vanligt!! Alla hade visst försökt att väcka mig men när jag somnar så är det kört =P...
Idag har jag inte gjort alls mycket, varit på Statoil med Henke och Ejkan en sväng, där drack dom kaffe och hälsade på Josse =)
Nu är jag hemma och packar.. men jag blir ju aldrig klar! Urch jag vet att jag ändå kommer att glömma något och det irriterar mig!
Ska bli roligt imorgon ialf, komma iväg ett tag och så får vi hoppas det blir mycket sol så man kan få lite mer färg =)

Höll på att flyga upp i taket nyss när en stor hårig katt kom in!! Shit va jag vart rädd, fast sen så skrämde jag tillbaka den =P..

Nu har jag lugnat ner mejj lite .. pust*

Måste fortsätta packa, men ha en rolig kväll allihopa!


Midsommar kompisarna var här o hälsa på mej nu ikväll, de stannade ioförsej inte alls länge och gjorde mej bara mer rädd för kissen, men det var ändå trevligt =)

puss






Midsommarafton- Nederlösa

Midsommar- Nederlösa

Vaknade 11.00 av min syster, hade kunnat sova mycket längre men var tvungen att gå upp skapligt :P..
Gjorde en liten krans till Felicia min systers lilla prinsessa, hade jätte stressigt men syrran kommer man aldrig undan =)

Vid tre fyra nångång va vi änterligen ute i Nederlösa. Där skulle vi sätta upp preseningen men ingen lyssnade på Sten så de tog lite tid innan de väl satt hehe... Någon midsommarstång gjorde vi aldrig fast tanken fanns ialf, de va jätte mysigt vid brasan fast varm vart man, sen badade alla utan Frida och jag, skulle följt med men tog tillfället till att lyssna på `dunka mig gul o blå` hihi.. tror nog alla tröttnat på mej och den där låten =D.
Stolt kan jag vara för igår för några blåmärken vart det inte fast jag hade ju över 20 redan innan, ingen lyckas med det=P
Sov gjorde jag i baksättet på Tollans bil och det är jag glad över för de andra frös i morse hihi...
I morse tror jag att jag var den ända som badade.. jätte varmt i vattnet..



Nu sitter jag hos mamma, har duchat och så, stank rök från elden. Vid sju tiden ikväll är det film kväll hos Erik med Josse Frida Henke Sten och Tollan precis samma folk som igår.

Nu vill min familj umgås med mej =) puss hej



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0